Follow this blog with bloglovin

Follow FashionOrgy

mandag den 14. maj 2012

Konfirmationen: En fashionpige fødes

Hvert år ved forårstid fyldes kirkerne hver weekend med små, blegfede drenge og pige-børn klædt på, så de mest af alt ligner små Pjerrot-kloner, klar til at modtage kirkens velsignelse og til at træde ind i de voksnes rækker. Man bliver selvfølgelig bedst gjort klar til voksenlivet ved at lade sine forældre betale uhyggelige summer for at de kan blive kørt rundt i en limousine,  få en fotograf til at tage billeder af dem, spise stegte ko-ekskrementer vendt i sved fra en nordmand o.lign.
Jeg vil personligt mene, at der er måder, der er bedre til at forberede unge på voksenlivet, end at få et klap på hovedet af en semi-pædofil gut iført kjole, for derefter at lade sine forældre betale for en dyr prinsesse-fest.Et eksempel kunne være 20 dage på en øde ø. Fordelen ved dette ville være, at vi ville slippe for de tusindvis af nye fashiontøser, der springer frem efter en konfirmation.
Lige netop på det punkt er konfirmationen vores fjende nummer 1! En fest hvor ungerne får alt det gear det kræver, at blive forvandlet til alt det vi skriver om.
Pigerne får spejlreflekskameraer, iPhones, skræmmende høje summer af penge, bøger om hvordan du laver dine egne cupcakes og meget meget mere. Altså en solid startpakke, så de er klar til at gøre hvad de er bedst til. Og drengene får deres termoveste, snapbacks og Vans og er nu klar til at slutte sig til flokken. De er nu klar til at terrorisere hele landet.
Med en god startpakke, er er en ung, nyudklækket fashionpige klar til at overtage byen. Allerede mandagen efter konfirmationen tager alle de små kloner ud og raserer København, hvor de fylder butikker, grønne arealer og caféer. På netop denne dag eksisterer der simpelthen ikke en mulighed for at flygte fra mængden af underudviklede pigebørn i leggings(leggings er ikke bukser!!!!), pelsveste og nyerhvervede spejlreflekskameraer.

Glædelig blå mandag til alle

DDD


6 kommentarer:

  1. Jeg elsker hvordan i gang på gang husker folk på at leggings ikke er bukser. Det varmer mit hjerte <3

    SvarSlet
  2. Haha! Så sandt, og skide underholdende! ;)
    Og man kan kun håbe på, at de snart får ind i hovedet, at leggins IKKE er bukser!!

    SvarSlet