Follow this blog with bloglovin

Follow FashionOrgy

onsdag den 9. maj 2012

Nyeste inden for accessories - Hipsterbørn

Fashion er langt andet end blot at gå i det rigtige tøj. Man skal også have de rette accessories!
Folk er kommet med mange bud: snapbacks, halskæder, armbånd, punge, keychains, rævehaler med mere. Nogle af dem har blot været døgnfluer og nogle af dem har hængt ved blandt grupper af den danske befolkning.
Nu vil vi godt, som det nye, introducere:
'HipsterBarnet'!
Selv den mest modekonfuse, 18-årige gymnasieknægt med matematik på A-niveau, kan nu få chancen for at se cool ud. Grib et barn(gerne af afrikansk eller asiatisk afstamning), smæk en snapback på hans hoved, crewneck på hans krop og et par fine Vans på hans fødder. Nu ligner han resten af alle de fortabte mennesker og I står nok tilbage med en følelse af, at det ikke gør godt for noget. MEN der har I glemt to vigtige faktorer!
1. Han er et barn og er automatisk nuttet + han vil få kvinderne til at flokkes om dig som sprittere om kirsebærvin.
2. Han er (måske) af afrikansk afstamning og folk kan derfor unægteligt hade ham, da det ville være racisme.

Nu tænker i sikkert: "Jamen, hvor får jeg fat i sådan en knægt?"
Hertil må jeg svare, at mulighederne er uendelige. Til den rette pris kan de købes på Ebay (billig fragt(Y)). Til den mere kræsne kunde kan man snuppe en rejse til Afrika, hvor man selv kan udvælge et barn meget nøje, dette er dog en kende dyrere og kræver at du er parat til at ofre en masse tid. Til sidst kan man stille sig ned på diverse legepladser (helst ikke i dit lokalområde, da du let vil blive genkendt) og gribe fat i det første og bedste barn du ser. Sidste metode anbefales dog ikke, da det kan have alvorlige konsekvenser.


DDD

Ingen kommentarer:

Send en kommentar