Follow this blog with bloglovin

Follow FashionOrgy

mandag den 25. juni 2012

FASH GUIDE #3

FASH GUIDE #3 
Find ud af om der er noget, du har misforstået 

1. Du er ikke fotograf, fordi du ejer et spejlreflekskamera 
Der er noget, du har misforstået, hvis du tror at det eneste krav der stilles til fotografkarrieren er, at man skal eje et spejlreflekskamera. Først og fremmest skal det slås fast, at det på ingen måde gør dine fotografiske evner bedre, at du har fået farmand til at købe et dyrt kamera til dig. Det skal måske overvejes om de 5.000 kroner kunne være blevet brugt bedre, når kameraets eneste funktion er, at tage billeder af dig og dine veninder, der laver mærkelige poseringer, for at ligne modeller. (Tænk på hvor mange pakker Marlboro Light man kan få for 5.000 kroner)   
Having a camera or instagram doesn't make you a professional photographer any more, than standing in a garage makes you a car.

2. Du er ikke Carrie Bradshaw, fordi du drikker Cosmopolitans
Der er noget, du har misforstået, hvis du prøver at drage paralleller mellem serien 'Sex And The City' og dit eget liv. Du skal vide, at du ikke på magisk vis forvandles til Carrie Bradshaw, bare fordi du tager dine Ray Ban Aviator-solbriller på og sidder på en café, hvor du deler dine saftige sexhistorier med dine tre bedste veninder (og resten af cafeen). Abso-fucking-lutely.


3. Du er ikke buddhist, fordi du har en halskæde af træ og tror på et næste liv
Det er meget muligt at du en gang om ugen tager en meget meditativ middagslur, pynter dit værelse med små buddha'er,  har fundet en parfume med duft af røgelse og konstant bærer rundt på en upraktisk stor halskæde af egetræ. Men det gør dig simpelthen ikke til buddhist, og så er den ikke længere. 

4. Du er ikke DJ, fordi du har en MacBook Pro med Spotify
 Der er noget du har misforstået, hvis du tror, at de eneste kriterier for at være DJ er, at man skal finde på et fancy DJ-navn, købe en MacBook Pro, pynte den med seje klistermærker og installere Spotify på den. Man ser dem efterhånden til alle festlige arrangementer. 15-årige, akne-ramte, Supreme eller armyjakke-bærende, underudviklede fashiondrenge der helt reelt tror på, at de kan kaldes DJ's, fordi de er dygtige nok til at gå på Youtube og finde noget dubstep.     

   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar