Follow this blog with bloglovin

Follow FashionOrgy

fredag den 18. januar 2013

Den Visuelle Hipster - Vi hadede fashion før det blev mainstream

            Suk...
Nu er tiden endnu engang kommet, hvor vi må lukke op for godteposen og ytre vores mening.
Sidste sommer opstod der et fænomen, nogle ville kalde det en konkurrent, vi vil foretrække at kalde det hyped up udnyttelse af andres fame og brand, for at slippe for selv at arbejde sig op fra bunden og skabe et koncept.

Det er selvfølgelig 'Den Visuelle Hipster' der er tale om.. skabt af hipsters, for hipsters.
Denne facebookpage/blog er inspireret af en gæst i Godmorgen Danmark, der beskrev sig selv som værende en visuel hipster og tog derved afstand til selve hipsterkulturen. Facebooksiden er ejet af musiker Morten Winther og bliver ikke kun brugt til at gøre grin med den voksende gruppe af lidt for gamle mænd med for stor trang til at ligne en moderniseret hjemløs bums med et lidt for velfriseret overskæg, ternede skjorter, semi-fix og en ekstremt tiltrukkenhed af alt, der virker til at være undergrund.
Denne facebookside han i sin tid har oprettet, var den perfekte mulighed for at kunne promovere sin egen musik og derved udnytte en anden mands identitet til selv at få succes.

Endnu en blog er imellemtiden blevet oprettet 'De visuelle tvillinger' der giver åbenlyst udtryk for, at vi er deres inspirationskilde og siger, at vores blog skulle være Danmarks bedste. Vi bukker og nejer og beder jer om at pakke sammen.


DDD

6 kommentarer:

  1. HAHAHHAHAH!!! DET ER SIMPELTHEN FOR MORSOMT! VIL VÆDDE MED AT I FÅR JERES STØRSTE LÆSERTAL PÅ DETTE OPLÆG UDELUKKENDE FORDI I HAR TAGET MIN VISUELLE VENNER MED I DET HER LORTEOPLÆG!!!

    JEG GRAMMES!

    SvarSlet
  2. Jeg må sige jeg er enig med Maria.

    SvarSlet
  3. Og bare lige for at supplere... Så er i ikke en skid bedre selv... Sorry.. men jaah...

    SvarSlet
  4. Præcis Maria! I er ikke bedre selv og slet ikke når i nedgører en anden blog... I er langt ude!

    SvarSlet
  5. Må indrømme det er lidt dårlig stil at vende tilbage efter flere måneder uden indlæg og så skrive dem der faktisk har skrevet noget i mellemtiden skal "pakke sammen". Det regnede jeg sgu ikke med fra "Danmarks bedste blog".

    SvarSlet