Follow this blog with bloglovin

Follow FashionOrgy

søndag den 13. maj 2012

Best way to deal with haters: Keep calm, and stay classy!

Kære Haters
Dette er en hyldest til jer.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores indlæg udelukkende indeholder dobbeltmoral, storhedsvanvid og provokationer. Men vi kæmper for en sag. En blog er et sted hvor man kan komme ud med sine tanker, holdninger og ideer. De fleste danske blogs indeholder kun "dagens outfit" og "se min nye neglelak". Vi vil gøre op med den blogkultur, der opfordrer unge mennesker til at være de samme kedelige kloner af hinanden. Vi ønsker at genindføre blogs med substans.

Jeres anonyme og spydige kommentarer stopper os ikke. Det kommer ikke som et chok for os, at en blog baseret på provokationer får spydige kommentarer.

Husk, at for hver gang I sviner os til, på bloggen og/eller i andre fora, skaber i blot diskussion og mere opmærksomhed omkring vores blog.
Jo mere opmærksomhed vores blog får, jo flere kan vi nå ud til og jo mere vil vores budskab blive delt. I må vide, at vi ikke stopper bare fordi i sviner os til. Tværtimod! Det giver os kun mere lyst og motivation til at lave flere indlæg og gøre dem mere stødende.


    

                   #TrashTalkedByManyHatedBySomeGuessHowManyFucksWeGiveItsLessThanOne.


DDD

2 kommentarer:

  1. Forsæt det gode arbejde, vi er langt flere der elsker jeres blog, end folk der hader den! Jeg synes jeres blog er genial!! Endelig er der noget nyt og anderledes der skaber opmærksomhed "elsker det" synes det er så fedt at folk kan blive provokerede af den, det viser bare hvor smålige folk er. Længe leve jantelov - forhelvede da! Synes det er så fedt og interessant at i blogger om jeres tanker og ideer om hvordan samfundet er, samfunds kritiske! Det lige før jeg vil kalde jer George Brandes. Skulder klap for det gode arbejde her fra!
    V.

    SvarSlet
    Svar
    1. SÅ FUCKING MANGE GANGE TAK !!!
      Vi er super glade for, at folk værtsætter vores blog og de ting vi gør og vi vil helt sikkert fortsætte vores arbejde!!
      Hjælp os gerne det sidste stykke til 10.000 views ved at sprede ordet.


      DDD

      Slet